25.04.2022 -

Hakuaika päättynyt: Palta etsii työmarkkina-asioita hoitavaa asiantuntijaa 

,

Etsimme uutta työmarkkina-asiantuntijaa ja juristikollegaa 20-henkiseen työmarkkinayksikköömme määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan ajaksi 1.8.2022 alkaen ja päättyen arviolta aikaisintaan 31.8.2023.  

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton. 

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava, ja panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kehittymiseen. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi. 

Tehtäviisi kuuluvat työmarkkinatoimintaan liittyvä neuvottelutoiminta, työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinta, jäsenneuvonta, työoikeudellisten aineistojen tuottaminen sekä toiminnan kehittäminen. Tulet myös kouluttamaan, konsultoimaan ja tiedottamaan työsuhdeasioista sekä mahdollisesti hoitamaan oikeudenkäyntejä. 

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTK tai OTM), sekä toivomme että sinulla on käytännön kokemusta työmarkkina- ja neuvottelutoiminnasta. Sinulla voisi olla myös kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta ja, tuomioistuinharjoittelu katsotaan siten myös eduksi. Olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Yrityskokemus katsotaan eduksi, samoin kuin kyky työskennellä ruotsin kielellä.  

Tarjoamme haastavan tehtävän sekä ammatillisesti poikkeuksellisen laaja-alaisen mahdollisuuden perehtyä työmarkkinajuridiikkaan. Pääset myös kehittämään neuvottelu- ja työehtosopimustoimintaa erilaisten palvelualan yritysten näkökulmasta yhteistyössä useiden etujärjestöjen kanssa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Ääri, puh. 040 5590833 tai minna.aari@palta.fi. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 15.5.2022 mennessä osoitteeseen minna.aari@palta.fi. 

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi