01.06.2021 -

Hakuaika päättynyt: Palta etsii työmarkkina-asioita hoitavaa asiantuntijaa

, ,

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Etsimme uutta työmarkkina-asiantuntijaa ja juristikollegaa 20-henkiseen työmarkkinayksikköömme.

Tehtäviisi kuuluvat työmarkkinatoimintaan liittyvä neuvottelutoiminta, työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinta, jäsenneuvonta, työoikeudellisten aineistojen tuottaminen sekä toiminnan kehittäminen. Tulet myös kouluttamaan, konsultoimaan ja tiedottamaan työsuhdeasioista sekä mahdollisesti hoitamaan oikeudenkäyntejä.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTK tai OTM), sekä toivomme että sinulla on käytännön kokemusta työmarkkina- ja neuvottelutoiminnasta. Sinulla voisi olla myös kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta, tuomioistuinharjoittelu katsotaan siten myös eduksesi. Olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Yrityskokemus katsotaan eduksi, samoin kuin kyky työskennellä ruotsin kielellä.

Tarjoamme haastavan tehtävän sekä ammatillisesti poikkeuksellisen laaja-alaisen mahdollisuuden perehtyä työmarkkinajuridiikkaan. Pääset myös kehittämään neuvottelu- ja työehtosopimustoimintaa erilaisten palvelualan yritysten näkökulmasta yhteistyössä useiden etujärjestöjen kanssa.

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava, ja panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kehittymiseen. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Ääri, puh. 040 5590833 seuraavina aikoina: pe 4.6. klo 7.30-8.30, ma 7.6. klo 7.30-8.30, ti 8.6. klo 16-17, ke 9.6. klo 8-9.

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt 11.6.2021.

Lue täältä, miten käsittelemme tietojasi työnhakijana.

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi