23.08.2022 -

Hakuaika päättynyt: Palta etsii työmarkkina-asioita hoitavaa kokenutta asiantuntijaa

, ,

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Nykyisen osaajamme siirtyessä yhteisössämme uusien haasteiden pariin haemme Palvelualojen työnantajat Paltaan

kokenutta työmarkkina-asioita hoitavaa asiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluvat työmarkkinatoimintaan liittyvä neuvottelutoiminta, työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinta, jäsenneuvonta, työoikeudellisten aineistojen tuottaminen sekä toiminnan kehittäminen. Tulet myös kouluttamaan, konsultoimaan ja tiedottamaan työsuhdeasioista sekä mahdollisesti hoitamaan oikeudenkäyntejä.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTK tai OTM), sekä toivomme että sinulla on käytännön kokemusta työmarkkina- ja neuvottelutoiminnasta. Sinulla voisi olla myös kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta ja tuomioistuinharjoittelu katsotaan siten myös eduksi. Olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Yrityskokemus katsotaan eduksi, samoin kuin kyky työskennellä myös ruotsin kielellä.

Tarjoamme haastavan tehtävän sekä ammatillisesti poikkeuksellisen laaja-alaisen mahdollisuuden perehtyä työmarkkinajuridiikkaan. Pääset myös kehittämään neuvottelu- ja työehtosopimustoimintaa erilaisten palvelualan yritysten näkökulmasta yhteistyössä useiden etujärjestöjen kanssa.

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava, ja panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kehittymiseen. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi. Työsuhde on kokoaikainen sekä vakituinen ja työsuhteen edut ovat kilpailukykyiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Ääri,
puh. 040 559 0833.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 4.9.2022 osoitteeseen hakemukset@norilo.fi.

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi