16.08.2022 -

Hakuaika päättynyt: Palta etsii viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaavaa johtajaa

, ,

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Nykyisen osaajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin haemme Palvelualojen työnantajat Paltaan

viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaavaa johtajaa.

Etsimme innostavaa kollegaa, jolla on vahva näkemys siitä, millaista on vaikuttava yhteiskunnallinen viestintä ja miten tukea laadukkaasti laajan yrityskentän vastuullisuustyötä.

Viestintä- ja vastuullisuusjohtajan tehtävä on laaja ja monipuolinen, johtajan vastuulla ovat Paltan ulkoinen ja sisäinen viestintä, ilmeen ja brändin kehittäminen, mediasuhteet, vastuullisuustoiminta sekä viisihenkisen viestintätiimin esihenkilönä toimiminen. Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja on johtoryhmän jäsen ja raportoi Paltan toimitusjohtajalle.

Toivomme, että sinulla on vankka kokemus monikanavaisesta viestinnästä, vastuullisuusasioista, strategisesta vaikuttajaviestinnästä sekä mediasuhteiden ja muiden verkostojen hoidosta. Hallitset nykyaikaisten viestintäkanavien käytön, ymmärrät analytiikan merkityksen ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Työmarkkinatoiminnan, elinkeinopolitiikan ja poliittisen päätöksenteon tuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Luonteeltasi olet avoin, aktiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen ammattilainen, ja innostat ja motivoit työyhteisöä. Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työskentelet joustavasti, tehokkaasti ja tuloksekkaasti myös paineen alla. Sinulla on toimeen soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi sekä myös englannin ja ruotsin kielellä. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, joten toivomme niiden näkyvän luontevasti sinun työotteessasi.

Tarjoamme kuvatun monipuolisen, kehittyvän ja vastuullisen tehtävän hienossa työyhteisössä, jossa pääset työskentelemään palvelualojen kanssa ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä. Työsuhde on kokoaikainen sekä vakituinen ja työsuhteen edut ovat kilpailukykyiset.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Palta ry:n toimitusjohtaja Tuomas Aarto, 19.8. kello 14.00-15.00 ja 25.8. kello 13.00-14.00, puh. +358401520073.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 28.8.2022 mennessä osoitteeseen hakemukset@norilo.fi