25.08.2021 -

Anu Sajavaara neuvottelujohtajaksi Paltaan

,

OTK Anu Sajavaara on nimitetty Paltaan neuvottelujohtajaksi 1.10.2021 alkaen. Nykyisin Sajavaara työskentelee Paltassa toimialapäällikkönä.

Paltassa vuodesta 2013 työskennellyt Sajavaara on aiemmin työskennellyt mm. Elinkeinoelämän Keskusliitossa sekä Liikenne- ja erityisalojen työnantajaliitossa. 

Sajavaara johtaa uudessa tehtävässään Yritys- ja asiantuntijapalvelut -vastuualuetta ja raportoi Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Äärille. Sajavaaran vastuulle kuuluvat myös jatkossa mm. osaamiseen ja työelämän kehittämisen teemat. Hän myös jatkaa finanssialan neuvotteluiden vetäjänä.  

– Anu on kokenut ja laaja-alainen työmarkkinaosaaja, joka ymmärtää hyvin myös työelämän kehittämisen tärkeyden. Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Anun neuvottelujohtajan tärkeään rooliin, Minna Ääri toteaa. 

– Palvelualojen skaala on laaja ja ulottuu eri puolille yhteiskuntaa, mikä tekee Paltan toiminnasta niin kiinnostavaa. Työelämän vahva murros on käynnissä jo nyt, ja mielenkiintoisia asioita tapahtuu koko ajan ja kiihtyvällä vauhdilla. Tartun uuteen rooliini innolla, Anu Sajavaara sanoo. 

Lisätietoja: 

Työmarkkinajohtaja Minna Ääri, 040 559 0833, minna.aari@palta.fi
Palvelualojen työnantajat Palta ry 

Toimialapäällikkö Anu Sajavaara, 040 705 0939, anu.sajavaara@palta.fi
Palvelualojen työnantajat Palta ry 

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi
Ei kuvaa

Anu Sajavaara

,

anu.sajavaara@palta.fi