09.02.2023 -

Tapahtumateollisuus Paltan yhteistoimintajäseneksi

Tapahtumaelinkeinon keskusjärjestö Tapahtumateollisuus ry on liittynyt Palvelualojen työnantajat Paltan yhteistoimintajäseneksi.

Yhteistoimintajäsenyyden myötä Tapahtumateollisuuden ja Paltan välinen elinkeinopoliittinen yhteistyö tiivistyy ja monipuolistuu. Uusi yhteistyö mahdollistaa molemmille järjestöille yhteisten tavoitteiden entistä tehokkaamman ajamisen ja edistämisen. Tapahtumateollisuus myös osallistuu jatkossa Paltan elinkeinopoliittista edunvalvontaa ohjaavan valiokunnan toimintaan. Tavoitteena on lisäksi tiivistää yhteistyötä edunvalvontaa tukevan tiedon tuottamisessa, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisessä sekä jäsenpalveluissa.

– Toivotamme Tapahtumateollisuuden lämpimästi tervetulleeksi Palta-perheeseen. Korona-aika toi konkreettisesti näkyväksi järjestöjemme moninaiset yhteiset edunvalvonnalliset intressit, ja lähdemme nyt edistämään niitä entistä tiiviimmin yhdessä toimien, Paltan toimitusjohtaja Tuomas Aarto kertoo.

– On hienoa ja innostavaa päästä elinkeinopoliittiseen ja edunvalvonnalliseen yhteistyöhön Paltan kanssa. Tapahtumateollisuus ja palvelualat ovat tärkeitä kasvualoja. Meillä on paljon yhdessä ratkaistavia kysymyksiä ja edunvalvonnan tavoitteita, Tapahtumateollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Kerman jatkaa.

Lisätiedot:

Sami Kerman
Toimitusjohtaja, Tapahtumateollisuus ry
040 5634655

Tuomas Aarto
Toimitusjohtaja, Palta ry
040 1520073