Tulevaisuuden johtajuus

Johtajuus header

Maailma jossa elämme on jo uusi. Digitaalinen vallankumous mullistaa niin arjen kuin työelämän. Kun työn tekeminen muuttuu, muuttuu myös työn johtaminen. Digimurros on valtava haaste johtajuudelle. Entisillä johtamisen malleilla ei tulevaisuudessa pärjää, vaan uusi aika edellyttää uudenlaista johtajuutta.

 

Paltan kirjoitussarjassa Tulevaisuuden johtajuus joukko tunnettuja yritysjohtajia, ajatusjohtajia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia pohtii omasta näkökulmastaan muuttuvan maailman vaatimuksia johtajuudelle ja yrityksen menestykselle. Tavoitteena on ymmärtää, mistä aineksista menestyvä johtajuus syntyy tulevaisuudessa. Kirjoitussarjan ydin koostuu seitsemästä esseestä, joissa jokaisessa valotetaan johtajuuden haasteita ja mahdollisuuksia kirjoittajansa johdolla. Sarjan päättää kahdeksas essee, jossa kirjoitussarjassa esitetyt ajatukset kootaan yhteen. Esseet julkaistaan yksi kerrallaan tällä sivulla ja loppukeväällä 2018 Tulevaisuuden johtajuus -julkaisussa.

 

Kirjoitussarjan avaa OP Ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen. Muita kirjoittajia ovat Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm, Aalto-yliopiston professori Pekka Mattila, Bayerin Head of Talent Management, tohtori Johanna Saarinen, EVA:n johtaja Matti Apunen, Ideanin co-founder ja Vice President  Mikko-Pekka Hanski ja Vincitin founder ja Developmentin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Aiemmat julkaisut

Antakaa minulle rajat!

”Koneiden syvä oppiminen on kaikkien aikojen suurin teknologinen murros”, sanoo maailman johtava keinoälytutkija, MIT:n professori Erik Brynjolfsson. Hänellä voi tietysti olla virkansa puolest...